ESPAÑA INCÓMODA.

"Demasiado libertinaje en la juventud seca el corazón, y demasiada continencia atasca el espíritu".

Charles Augustin Sainte-Beuve (1804-1869) Escritor y crítico literario francés.


viernes, 26 de octubre de 2012

Un empresari català comercialitzarà per tot Espanya un paper higiènic amb els colors de l'estelada independentista




Estelades als carrers, estelades als balcons, estelades als diaris catalans, estelades al Nou Camp ... Normal que entre tanta estelada, un empresari català vulgui buscar un foradet a les llars. I què millor manera de donar-li un ús pràctic a l'estelada que usant per a la neteja anal i genital dels espanyols i espanyoles de dins i fora de Catalunya.
Gerard Bellalta, propietari de cinc fàbriques i líder de la formació política Catalunya Desperta Ara! ha anunciat avui la comercialització a tot Espanya de cent mil rotllos de paper higiènic amb els colors de l'estelada catalana. La seva idea és inundar mercats, supermercats i farmàcies de tot Espanya en paquets de diverses unitats. Explica que el paper estarà dissenyat perquè es descompongui en contacte amb l'aigua i per no danyar o embussar els pous sèptics. Per al llançament del paper higiènic amb els colors de l'estelada, Bellalta preveu enviar un paquet a parlamentaris nacionalistes i seus de partits separatistes.
Gerard Bellalta diu no tenir dubtes de l'èxit de la seva iniciativa empresarial. "Per a molts espanyols, entrar al bany els reportarà a partir d'ara un plaer addicional", diu. La moda del separatisme on l'esquena deixa de ser-ho.
"Estic segur que, entre els bons espanyols, causarà furor la utilització de l'estelada per emmascarar el rastre evident del seu ús dins de la cambra de bany", afegeix.
Bellalta té especial interès a aclarir que l'ús dels colors de l'estelada no suposa un menyspreu a la senyera catalana. "La senyera és el símbol de tots els catalans i és per a nosaltres tan respectable, digna i estimada com la bandera nacional espanyola. L'estelada és a la senyera catalana que Pilar Rahola a Megan Fox ", subratlla el de Vilanova i la Geltrú.
Dependiendiendo del seu èxit, l'empresari barceloní no descarta treure una altra sèrie menys 'fashion' amb les cares d'alguns polítics nacionalistes. Per als que vulguin adquirir rotllos de paper higiènic amb els colors de l'estelada, que no es preocupin. Properament s'obrirà una web per la seva adquisició directa i també per sol · licitar les comandes des de tota Espanya. Cada paquet pot adquirir al preu de 3,5 euros.


Magnífica notícia extreta de: http://www.alertadigital.com/2012/10/24/un-empresario-catalan-comercializara-para-toda-espana-un-papel-higienico-con-los-colores-de-la-estelada/

No hay comentarios:

Publicar un comentario